Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На турнірі з дзюдо пам'яті Івана Прищепи харківські спортсмени здобули 10 медалей

На турнірі з дзюдо пам'яті Івана Прищепи харківські спортсмени здобули 10 медалей

У Дніпропетровську відбувся XXVII турнір з дзюдо пам'яті Івана Прищепи, у якому взяли участь 136 спортсменів 2000-2002 років народження з семи областей України. За підсумками турніру на рахунку харків'ян 3 золоті, 3 срібні та 4 бронзові медалі. Перше місце у ваговій категорії до 38 кг став Андрій Горін, який у фіналі переміг суперника з Дніпропетровська Михайла Прохорова. У цій же вазі третє місце посів харків’янин Максим Мясоєдов. Перше та друге місце харківські спортсмени розділили у ваговій категорії до 55 кг. У фінальному поєдинку Максим Резнік здолав опір свого земляка Владислава Блудова.

Ще одне золото харків’яни здобули в ваговій категорії до 81 кг, де у фінальній схватці Єгор Стативка переміг дніпропетровського борця Богдана Моніа.

Срібло та бронзу харківські дзюдоїсти здобули в ваговій категорії до 73 кг. Олексій Щетинкін поступився у фіналі супернику з Дніпропетровська Сергію Востренкову, а Сергій Білец посів третю сходинку п’єдесталу пошани.

Також срібло в ваговій категорії понад 81 кг здобув Ярослав Книш, поступившись у фіналі супернику з Дніпропетровської області Радиму Гончару, а бронзовими призерами турніру стали Данило Скрипник – у вазі до 59 кг та Костянтин Чаусов – у вазі до 60 кг.

Данні змагання були для харківських спортсмені одним з етапів підготовки до чемпіонату України серед юнаків та дівчат, який з 10 по 12 травня відбудеться у Черкасах.