Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'янка Ольга Абрамова в десятці кращих на чемпіонаті світу з біатлону

Харків'янка Ольга Абрамова в десятці кращих на чемпіонаті світу з біатлону

На чемпіонаті світу з біатлону, який проходить у фінському місті Контіолахті єдина представниця Харківської області Ольга Абрамова двічі фінішувала в першій десятці. Найкращий результат у своїй кар'єрі Ольга показала на даному чемпіонаті в спринтерській гонці серед жінок, фінішувавши з результатом 23:19.08 на дев'ятому місці. Від переможниці француженки Марі Дорен Абер харків'янка відстала на 1 хвилину 3 секунди. У цій же дисципліні лідер збірної сумчанка Валентина Семеренко завоювала бронзу. На даний момент ця медаль поки що єдина в активі збірної України.

Також Ольга Абрамова замкнула Топ-10 в гонці переслідування. Перемогу в цій гонці з результатом 30:07.7 також святкувала француженка. Цього разу Ольга відстала від неї на 1 хвилину 26.5 секунди. При цьому результат харківської спортсменки в цьому виді програми був кращим серед українських біатлоністок.

Попереду у спортсменів ще по три види програми. 11 та 12 березня відбудуться індивідуальні гонки у чоловіків і жінок, потім 13 та 14 березня пройдуть естафети, а завершитися чемпіонат 15 березня масс-стартами.