Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Олександра Назарова та Максим Нікітін – бронзові призери чемпіонату світу

Олександра Назарова та Максим Нікітін – бронзові призери чемпіонату світу

Харківські фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін зайняли третє місце серед танцювальних пар на юніорському чемпіонаті світу з фігурного катання, який з 4 по 7 березня відбувся в столиці Естонії. 15 років українські фігуристи не провозили нагород з юніорського чемпіонату світу, і ось, нарешті, зусиллями харківських спортсменів, Україна знову з медаллю. Танцювальна пара Олександра Назарова і Максим Нікітін, для який цей сезон є останнім в юніорах, змогли записати свої ім’я в якості бронзових призерів чемпіонату світу. 

Після короткої програми харківські фігуристи були лише п’ятими, але в довільній програмі Максим та Олександра виклались на повну, та показали другий результат. В підсумку, набраних 146.08 балів, їм вистачило, щоб увійти в призову трійку.

Обійти їх змогли лише росіяни Анна Яновська та Сергій Мозговий, які з результатом 155.92 балу стали чемпіонами, а також американці Лорейн Макнамара і Куїн Карпентер, які посіли друге місце. Їм Назарова та Нікітін поступилися менше балу.