Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Великий Слобожанський ярмарок може повернутися на площу Свободи

Великий Слобожанський ярмарок може повернутися на площу Свободи

Кошти на проведення цього заходу передбачені в Програмі економічного розвитку Харківської області, повідомила начальник управління розвитку споживчого ринку Департаменту економіки та міжнародних відносин Світлана Калачова в ефірі програми «Об'єктив-позиція» на телеканалі Simon. 

«Проведення ярмарків - це один з механізмів зниження цін. На ярмарку приїжджають виробники, ціни там, як правило, нижче на 15 - 20%. У районах сільгосп'ярмарки проводяться. Цього року їх пройшло вже 526. Великий Слобожанський ярмарок - це візитна картка нашого регіону, тільки минулого року він не проводився. Цього року в програму економічного розвитку нашого регіону закладені кошти на проведення даного заходу. Ми хочемо, щоб ярмарок повернулася на площу Свободи і сподіваємося знайти порозуміння з міською владою в цьому питанні », - уточнила Світлана Калачова.

Довідка. Великий Слобожанський ярмарок проводиться в Харківській області щорічно у вересні з 2002 року. З 2006 року захід проходив у районах області, а вже в 2012 році перемістився знову до Харкова. Ярмарок традиційно збирає близько 400 учасників.