Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ДОРОГІ ЖІНКИ!

ДОРОГІ ЖІНКИ!

Прийміть щирі і сердечні вітання з прекрасним весняним святом - 8 Березня! Навряд чи хтось зможе дати пояснення тому, що наш край - це батьківщина найкрасивіших, найталановитіших, найрозумніших і успішних жінок. Пояснити це складно. Але і оскаржити - неможливо! Жінка приводить нас в цей світ і виховує в нас головні якості особистості. Жінка дарує нам любов, турботу і ніжність. Споконвіку саме жінка - душа і серце української родини. А в сучасному суспільстві жінки все впевненіше займають лідируючі позиції в суспільному і політичному житті, у спорті, науці, бізнесі.

У часи найтяжчих випробувань в історії нашої країни, в тому числі сьогодні, наші жінки звалюють на себе не меншу, а часом і більшу ношу, ніж чоловіки. І ніхто так щиро, всім серцем, як наші жінки не чекає кінця цієї війни, ніхто так самовіддано робить все, щоб наблизити його, дочекатися додому своїх чоловіків, синів, батьків, як це роблять вони.

Дорогі наші жінки!

Низький вам уклін за вашу ніжність і доброту, за турботу і терпіння і нескінченна вдячність за те, що ви робите наше життя світлим і радісним. За те, що завдяки вам непорушними залишаються вічні цінності: дім, сім'я, діти.

Будьте завжди щасливі і кохані! Міцного вам здоров'я, сповнення усіх ваших бажань, ніжності і любові!

Голова Харківської обласної
державної адміністрації                                                                         Ігор Райнін