Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янки перемогли на чемпіонаті України з настільного тенісу

Харків’янки перемогли на чемпіонаті України з настільного тенісу

В місті Жовква, Львівської області відбувся чемпіонат України з настільного тенісу, на якому спортсмени Харківської області здобули шість медалей. Боротьбу за медалі чемпіонату вели найсильніші спортсмени з 13 областей України та міста Києва. Тенісисти Харківщини відзначилися в змаганнях серед жінок, завоювавши дві золоті, три срібні та одну бронзову медаль. Перемогу в командних змаганнях серед жінок здобула «Харківська область-1», до складу якої увійшли Тетяна Біленко та Анна Гапоненко. В фіналі харків’янки з рахунком 3:0 переграли суперниць з Запорізької області. 

Ще одну золоту медаль Анна Гапонова здобула в змішаному парному розряді особистих змагань. В дуеті з Іваном Катковим з Полтавської області Анна у фіналі перемогла свою землячку Тетяну Біленку та Олександра Дідуха зі Львівської області.

В свою чергу в парній жіночій категорії Анна Гапоненко та Тетяна Біленко посіли друге місце. В фіналі вони програли Валерії Степановській з Чернівецької області та Анні Фарладанській з Одеської області.

В особистих змаганні серед жінок Тетяна Біленко здобула срібну медаль. В фіналі харківська тенісистка поступилася киянкі Маргариті Песоцькій. Анна Гапоненко в особистих змаганнях серед жінок посіла третє місце.