Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Студентів та переселенців познайомлять з роботодавцями та навчать азам бізнесу

Студентів та переселенців познайомлять з роботодавцями та навчать азам бізнесу

На базі Харківського національного університету радіоелектроніки 3 березня відкрився соціальний молодіжний проект «Школа практики для студентів», створений спільно з Департаментом науки й освіти ХОДА. Мета проекту - знайомити студентів і переселенців з представниками різних сфер бізнесу, щоб надалі молоді фахівці могли проходити стажування та отримувати перші робочі місця на підприємствах Харківської області різних форм власності. 

«Для студентської молоді Харкова та молоді з числа внутрішньо переміщених осіб питання придбання практичних навичок на підприємствах різної форми власності є одним з ключових для подальшого працевлаштування. Скільки не вчи теорію в університеті, а без уміння застосувати її на практиці, все твоэ навчання роботодавця особливо не зацікавить», - зазначив під час презентації проекту декан радіотехнічного факультету ХНУРЕ Сергій Сакало.

На відкриття «Школи» прийшло близько 300 студентів, для них провели майстер-клас на тему «Самореалізація та самопрезентація». Протягом березня молоді люди зможуть відвідати понад 10 майстер-класів проекту.