Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У центрах надання адміністративних послуг отримувати інформацію буде простіше

У центрах надання адміністративних послуг отримувати інформацію буде простіше

У Харківській області продовжується робота із реформування системи надання адміністративних послуг, започаткована Кабінетом Міністрів України у 2014 році. Про це повідомила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична. За словами заступника голови ХОДА, спеціалістами облдержадміністрації спільно з районними державними адміністраціями та виконкомами міст обласного значення проводиться ревізія роботи центрів надання адміністративних послуг Харківського регіону. За її результатами розробляються та оприлюднюються спеціальні Паспорти кожного такого центра області. 

«В своїй роботі обласна державна адміністрація завжди дотримується принципу орієнтації на споживача. Заходи, що були впроваджені останнього часу в сфері надання адміністративних послуг, створюють додаткові можливості громадянам для отримання повної та актуальної інформації про порядок роботи центрів, переліку послуг, що надаються ними. Також у мешканців є можливість обрати зручний час для відвідання центру та, у випадку необхідності, зв’язатися з адміністраторами для отримання консультації», - відзначила Юлія Світлична.

Довідка. Розроблені Паспорти центрів надання адміністративних послуг будуть розміщенні на офіційному веб-сайті Харківської обласної державної адміністрації в розділі «Інформація про центри надання адміністративних послуг Харківської області» та на офіційних веб-сайтах районних державних адміністрацій та міст обласного значення.