Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківська облдержадміністрація надасть матеріальну допомогу сім'ям загиблих під час теракту біля Палацу спорту

Харківська облдержадміністрація надасть матеріальну допомогу сім'ям загиблих під час теракту біля Палацу спорту

Харківська облдержадміністрація за ініціативи голови Харківської ОДА Ігоря Райніна надасть матеріальну допомогу сім'ям загиблих в результаті теракту в ході мирної ходи біля Палацу спорту. Зокрема, матеріальну допомогу нададуть чотирьом сім'ям загиблих - 15 тис.грн. на сім'ю. Для отримання допомоги родичам загиблих необхідно написати відповідну заяву. Також облдержадміністрація надасть допомогу пораненим в результаті теракту, які проходять лікування в медичних установах Харкова. Їм буде виділена матеріальна допомога на подальшу реабілітацію.

Довідка. 22 лютого біля Палацу спорту проходив Мітинг Гідності, присвячений пам'яті героїв Небесної сотні і загиблих в зоні АТО. Після того, як колона активістів Євромайдан рушила від Палацу спорту в бік Московського проспекту, стався вибух, в результаті якого дві людини загинули на місці, одинадцять постраждало. Пізніше, двоє постраждалих - 15-річний підліток і 18-річний юнак - від важких травм померли в лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Решта дев'ять потерпілих перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних установах Харкова. Їх стан оцінюється як стабільний. Їм надається кваліфікована медична допомога.