Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харків’янки перемогли на чемпіонаті України з бадмінтону

Юні харків’янки перемогли на чемпіонаті України з бадмінтону

З 17 по 20 лютого в Миколаєві відбувся чемпіонат України серед дівчат та юнаків 1996 року народження, на якому спортсмени Харківської області завоювали 6 медалей. Участь в чемпіонаті взяли 46 спортсменів з шести областей. Харківську область представляли вісім юних бадмінтоністів, яки за підсумками змагань здобули дві золоті, дві срібні та дві бронзові медалі. Харків'янки зайняли весь п'єдестал пошани в жіночій одиночній категорії. Владислава Лісна, перемігши у фіналі свою землячку Марину Ільїнську з рахунком 2:1 за сетами здобула золото. Бронзова нагорода дісталася Анні Міхальковій, яка в матчі за третє місце з рахунком 2:0 здолала Оксану Жованік з команди Дніпропетровської області.

Владислава Лісна та Анна Міхалькова стали чемпіонками України і у парній жіночій категорії. В фінальному матчі харків’янки з рахунком 2:0 перемогли дніпропетровських спортсменок Ярославу Гайдук та Оксану Жованік.

Владислава Лісна відзначилася також срібною медаллю в змішаній парній категорії. В дуеті з Іваном Дружченко з Дніпропетровської області Владислава у фіналі 2:0 програла Руслану Сарсєкєнову та Анастасії Кучер з Миколаївської області.

В свою чергу Анна Міхалькова разом з Артемом Ткачуком з Вінницької області в змішаній парній категорії здобула бронзову медаль.