Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін пообіцяв підтримати ініціативи ветеранських організацій Харківщини

Ігор Райнін пообіцяв підтримати ініціативи ветеранських організацій Харківщини

Сьогодні, 19 лютого, голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін провів зустріч з головами ветеранських організацій Харківщини. Розмовляли про подальшу співпрацю обласної влади з місцевими  організаціями ветеранів, чорнобильців та афганців. Також було порушено питання про формування складу Громадської ради при ХОДА, підготовку до святкування Дня Перемоги та ін. Голови громадських організацій запропонували прийняти в усіх районах та містах області Програму військово-патріотичного виховання молоді та залучити до її реалізації ветеранів, що мають досвід участі в бойових операціях.

Крім того, голову ОДА попросили вирішити питання з розширення неврологічного відділення Харківського обласного госпіталю для інвалідів війни та відкрити у Меморіальному комплексі «Висота маршала Конєва» експозицію, присвячену бійцям АТО.

Ігор Райнін запевнив, що співпрацю влади і ветеранських організацій буде продовжено, та пообіцяв підтримку всім ініціативам, які практично можна реалізувати.

"Зрозуміло, що сьогодні багато проблем серед людей, чиї інтереси ви представляєте. Але потрібно чітко розмежовувати повноваження центральних і місцевих органів влади. Що стосується повноважень обласної адміністрації, то буде повна підтримка. Що стосується обласної ради, то я, як депутат і керівник досить численної депутатської групи, можу також вас запевнити, що моя позиція буде спрямована вам назустріч. Будемо допомагати там, де це можливо. Я налаштований дуже позитивно", - сказав Ігор Райнін.

На зустрічі з головою ОДА були присутні: голова Харківської обласної організації ветеранів України Анатолій Хіневич, голова Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану Володимир Рижков, голова Харківської обласної організації «Союз Чорнобиль України» Анатолій Вінник, перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення ХОДА Тетяна Бабенко, директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Михайло Черняк.