Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харків евакуювали 45 дітей з Артемівського будинку дитини

У Харків евакуювали 45 дітей з Артемівського будинку дитини

В ніч з 13 на 14 лютого у зв’язку із ракетним обстрілом міста Артемівська (Донецька область) і випадками загибелі людей з числа цивільного населення, в тому числі дітей, Донецькою обласною державною адміністрацією прийнято рішення щодо евакуації дітей-вихованців Обласного спеціалізованого будинку дитини м. Артемівськ до харківського комунального закладу охорони здоров’я «Обласний будинок дитини №3». З Артемівська приїхали 45 дітей-вихованців віком від 2 місяців до 5 років у супроводі 25 співробітників закладу. 

За повідомленням Департаменту охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації, для зустрічі дітей було проведено всі необхідні організаційні заходи. Евакуйованих дітей зустрічали представники Департаменту та адміністрації будинку дитини. Після прибуття (близько о 3.00 години) діти пройшли медичний огляд. Крім того, вирішені всі питання стосовно розміщення дітей, їх харчування, побутових умов перебування, догляду та лікування.

На сьогодні всі евакуйовані діти-вихованці будинку дитини знаходяться у безпеці, оточені турботою, мають кваліфікований медичний нагляд.