Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

При Харківській обласній студентській раді створено волонтерський штаб

При Харківській обласній студентській раді створено волонтерський штаб

12 лютого за ініціативи Харківського регіонального інститута Національної академії державного управління при Президентові України, Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної студентської ради на базі Харківського регіонального інституту відбувся збір харківських молодіжних волонтерських рухів під гаслом «Приєднуйся». У заході взяли участь директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічєв, представники студентства, молодіжних та громадських організацій, відомі харківські журналісти, які працюють в зоні АТО.

У рамках заходу відбулися презентації громадських молодіжних та студентських волонтерських груп та проектів, координатори яких обмінялися досвідом роботи та звернулися до учасників із закликом широкого залучення студентської молоді до волонтерського руху.

Підсумком зустрічі стало створення студентського волонтерського штабу при Харківській обласній студентській раді, який буде координувати діяльність існуючих та новостворених волонтерських ініціатив.

Контакти координаторів Студентського волонтерського штабу при Харківській обласній студентській раді:

Ланецкий Ярослав 095-399-66-99; 097-865-11-55
Лищук Богдан 097-153-21-97
Новосел Александра 063-594-36-81; 050-673-46-01.