Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські сільгосптоваровиробники беруть активну участь у міжнародних агропромислових виставках

Харківські сільгосптоваровиробники беруть активну участь у міжнародних агропромислових виставках

У виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 11 по 13 лютого ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок» проводить міжнародні агропромислові виставки «Зернові технології-2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика-2015». Харківські сільгосптоваровиробники теж беруть участь у цих виставках. Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична. Ці заходи підтримують Міністерство аграрної політики та продовольства України, профільні асоціації та наукові установи України та інших країн. У рамках виставок буде проведено більше 30 міжнародних заходів – конференцій, семінарів, круглих столів тощо, на яких будуть розглянуті питання впровадження новітніх технологій виробництва, управління бізнесом та підвищення ефективності господарювання. 

«Серед учасників цих міжнародних виставок будуть харківські сільгосппідприємства. ТОВ НВФ «Хелп-Агро» буде демонструвати насіння соняшнику та кукурудзи гібридів І покоління Інституту рослинництва ім. В.Я. Юр’єва НААН України. «Харківпродмаш» представить обладнання для сільськогосподарського виробництва», - розповіла Юлія Світлична.

Також з 25 по 27 лютого у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудуться одночасно Міжнародний промисловий ярмарок технологій та обладнання для тепличної галузі «Тепличне господарство» та промисловий ярмарок комерційного садівництва та ягідництва «Клуб садівників». Експозицію ярмарків будуть формувати представники понад 100 компаній з різних країн, в тому числі України. «Харківські підприємства також розглядають можливість участі у цих заходах», - повідомила заступник голови ХОДА.