Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні спортсмени Харківщини завоювали золото чемпіонату України з шашок-100

Юні спортсмени Харківщини завоювали золото чемпіонату України з шашок-100

В місті Херсон з 3 по 10 лютого проходив чемпіонат України з шашок-100 серед молоді, кадетів та юних надій, на якому спортсмени Харківської області завоювали 11 медалей, в тому числі 3 золоті. Юні шашисти з усіх областей України розіграли медалі в класичній, швидкій та блискавичній грі. За підсумками чемпіонату на рахунку харківських спортсменів 3 золоті, 4 срібні та 4 бронзові нагороди. Дворазовою чемпіонкою України серед кадетів (1999 р.н. та молодше) стала Анастасія Глушко, яка перемогла у класичній та блискавичній грі. Також на рахунку Анастасії срібло в швидкій грі. 

В змаганнях серед юних надій (2005 р.н. та молодше) в швидкій грі чемпіонкою України стала Катерина Кунавкіна. Також Катерина завоювала срібло в класичній грі в своїй віковій категорії.

Дві срібні медалі на чемпіонаті в класичній та блискавичній грі серед кадетів здобула Єлизавета Бєляєва. В блискавичній грі серед юних надій бронзовою призеркою чемпіонату стала Дарина Лобанова. В цій же віковій категорії в змаганнях серед юнаків бронзовою медаллю в швидкій грі відзначився Ігор Добролежа. В змаганнях серед молоді (1992 р.н. та молодші) харківські спортсмени завоювали дві бронзові медалі. В класичній та блискавичній грі їх здобула Ганна Скрипніченко.

Наступними медалі чемпіонату України з шашок-100 розіграють юніори та молодші кадети. Чемпіонат відбудеться з 17 по 24 лютого в Івано-Франківську.