Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону проводить інформування щодо актуальних програм міжнародної технічної допомоги

Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону проводить інформування щодо актуальних програм міжнародної технічної допомоги

З метою ефективного залучення ресурсів міжнародної технічної допомоги до Харківської області Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону обласної державної адміністрації постійно проводиться моніторинг актуальних грантів, стипендій, проектів та програм, які надаються міжнародними організаціями-донорами. "Своєчасність отримання інформації є запорукою для ефективного прийняття рішень в усіх сферах сучасного державного управління. Саме тому, Департаментом налагоджена системна робота з інформування потенційних заявників щодо актуальних проектів міжнародних донорів, що можуть бути реалізовані в нашому регіоні", - зазначив перший заступник директора Департаменту Денис Ткачов.

За його словами такою інформацією наразі забезпечуються ключові структурні підрозділи Харківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, комунальні установи та підприємства області, а також громадські організації та активісти, що подали заявку на отримання розсилки.

Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону в щотижневому режимі проводиться розсилка електронного інформаційного дайджесту з повідомленнями про конкурси міжнародної технічної допомоги. Актуальну інформацію та заявку на підключення до розсилки можна знайти на офіційному веб-сайті Департаменту в розділі “ГРАНТИ”.