Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’янин Данило Картавий став чемпіоном України з вільної боротьби

Харків’янин Данило Картавий став чемпіоном України з вільної боротьби

В Броварах Київської області з 27 по 30 січня відбувався чемпіонат України з вільної боротьби серед чоловіків та жінок до 23 років, на якому спортсмени Харківщини здобули сім медалей. Участь в чемпіонаті взяло близька 250 борців з 20 областей України та міста Київ. За підсумками чемпіонату борці Харківської області вибороли одне золото, два срібла та чотири бронзові медалі. Чемпіоном України став Данило Картавий. В фінальній схватці вагової категорії до 125 кг харків’янин переміг Андрія Власова з Хмельницької області. Срібними призерами чемпіонату стали Ярослав Плієв та Ярослав Книгін. В фіналі вагової категорії до 74 кг Плієв поступився супернику зі Львівської області Сергію Одинаку, а Книгін у ваговій категорії до 86 кг програв золото Іллі Арчаї з Сумської області. 

Бронзові нагороди до медального кошику збірної Харківської області поклали Вадим Духно (вагова категорія до 61 кг), Мраз Джафарян (вагова категорія до 86 кг), а також у жіночій боротьбі Ніна Андрієнко (вагова до 60 кг) та Катерина Шакалова (вагова до 63 кг).

За підсумками чемпіонату буде сформована збірна України, яка прийме участь в чемпіонаті Європи серед чоловіків та жінок до 23 років, що з 22 по 28 березня відбудеться у Польщі.