Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На базі Харкова відпрацьовується схема проведення антитерористичних операцій. Олександр Турчинов

На базі Харкова відпрацьовується схема проведення антитерористичних операцій. Олександр Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов провів у Харкові оперативну нараду з міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, головою Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, керівництвом обласних підрозділів МВС, СБУ, прокуратури та Національної гвардії України. Олександр Турчинов заслухав доповіді голови ХОДА Ігоря Балути та керівника СБУ в Харківській області Олександра Пивовара про ситуацію в Харкові і області. Як підкреслив секретар РНБО, на базі Харкова відпрацьовується схема проведення антитерористичних операцій, пов'язаних з недопущенням проявів сепаратизму і будь-яких спроб дестабілізувати ситуацію.

Олександр Турчинов також підтвердив інформацію, що сьогодні вночі в Харкові були затримані три учасники проросійської організації «Вихід». Справою займаються співробітники МВС і СБУ.

Він звернув увагу, що ситуація в Харкові і області контрольована і такою залишатиметься. На посилення безпеки Харківщини направлені додаткові сили Нацгвардії у вигляді постійно діючих патрулів.

Крім того, секретар РНБО висловив сподівання, що харків'яни будуть повідомляти МВС і СБУ будь-яку інформацію про підозрілих осіб, і запевнив, що такі відомості будуть ретельно перевірятися.