Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбувся збір лідерів учнівського самоврядування

На Харківщині відбувся збір лідерів учнівського самоврядування

На базі КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся навчально-тематичний збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області. У ньому взяли участь близько 80 членів та координаторів районних (міських) рад старшокласників з Дергачівського, Дворічанського, Зачепилівського, Красноградського, Лозівського, Харківського районів та міста Лозової, а також Харківської державної гімназії-ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус».

У рамках реалізації Всеукраїнського проекту «Рух лідерів», що координує Харківська обласна рада старшокласників, до лідерів Харківщини приєдналися лідери Сумської ради старшокласників та Сумського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка.

Під час проведення збору учасники обмінялися досвідом роботи щодо впровадження та реалізації обласного проекту Харківської обласної ради старшокласників «Допоможи герою АТО», відвідали галерею «АВЕК», здійснили екскурсію до Екопарку, каталися на ковзанах. Збір лідерів учнівського самоврядування Харківської області завершився новорічний балом.