Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує на всеукраїнську виставку «Різдвяний арт-проект»

Галерея «Мистецтво Слобожанщини» запрошує на всеукраїнську виставку «Різдвяний арт-проект»

З 30 грудня по 17 січня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» обласного центру культури і мистецтва (Держпром, 4-й під'їзд) буде проходити «Різдвяний арт-проект». Особливістю проекту є загальне позитивне спрямування творів. «Ця виставка дуже насичена і яскрава. Різні художники, різні техніки, різні манери, але світобачення у них спільне. Кожен з авторів в своїх роботах намагається перетворити сіру буденність на кольорове свято», - розповідають організатори.

До експозиції увійшли роботи 24 авторів, які представили майже всі види і жанри художньої творчості: живопис, графіку, скульптуру, фотографію, авторську ляльку, декоративно-ужиткове мистецтво. На виставці гості галереї побачать уявлення сучасних художників про різдвяні традиції України. Поряд з майстрами в одній залі експонуватимуться і твори художників-аматорів, і навіть дитячі роботи.

Живописні і графічні роботи представлять художники: Олександр Вінокур, Сергій Алімов, Тетяна Балбус (м. Кременець Тернопільська область), Наталія Волянюк (м. Кременець Тернопільська область), Катерина Склярук (м. Шумськ Тернопільська область), Леонід Золотарьов, Ірина Заднепряна, Ольга Мороз, Олександр Чемоданов, Тетяна Шендрик, Тетяна Білан, Людмила Савицька, Анастасія Гавришева, Віталій Цюпик. Фотографи Володимир Оглоблін, Валентина Білоусова та Ігор Лаптєв відобразили миттєвості зими. Скульптуру покажуть Фаршид Элішаї Сайяд (Джозеф) та Олексій Постульг, авторську ляльку Любов Душина та Яна Янчук.

Урочисте відкриття виставки – 30 грудня о 15.00.