Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі Первомайщини зібрали гроші на новорічні подарунки для сімей переселенців

Жителі Первомайщини зібрали гроші на новорічні подарунки для сімей переселенців

У Первомайському Палаці культури «Хімік» пройшла передноворічний благодійний районний ярмарок в рамках акції «Зроби добро». Кожна школа міста та району представила свої ексклюзивні роботи, будинки творчості також активно взяли участь у ярмарку. Продавали свою продукцію і підприємства району. На ярмарку також проходили майстер-класи з виготовлення модульного орігамі, боді-арту та перукарського мистецтва. Творчі колективи Первомайщини показали свою майстерність. 

Всі зібрані кошти, а це близько 12 тис. грн., спрямовані на покупку новорічних подарунків дітям, сім'ї яких вимушено переселилися із зони АТО на Первомайщину.

Як розповіла в.и.п. голови Первомайської райдержадміністрації Ірина Бомко, така благодійна акція має велике значення для всієї Первомайщини і вона повинна продовжитися в майбутньому. «Ця ідея сколихнула усіх небайдужих до чужого горя людей. В Україні багато сімей, які опинилися в складній життєвій ситуації. Громадськість району вирішила допомогти їм і подарувати свою любов і доброту. Ми ніколи не залишимо українців в біді, і завжди готові допомогти їм», - зазначила Ірина Бомко.

Крім того, під час ярмарку проходив збір подарунків для військових, які проходять службу в зоні АТО.