Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бадмінтоністи Харківщини здобули дев’ять медалей міжнародного турніру

Бадмінтоністи Харківщини здобули дев’ять медалей міжнародного турніру

Традиційний міжнародний турнір з бадмінтону «Kiev International Championship-2014», відбувся в Києві з 19 по 21 грудня. На турнірі спортсмени Харківської області здобули три золоті, чотири срібні та дві бронзові медалі. Дмитро Завадський став переможцем в чоловічій одиночній категорії, обігравши у фіналі харків'янина Валерія Атращенкова. Третє місце в цій категорії також було за харківським бадмінтоністом, його зайняв Артем Почтарьов. 

В свою чергу, Дмитро Завадський в дуеті з Валерій Атращенков стали переможцями в чоловічій парній категорії, обігравши у поєдинку за золото харківську пару - Геннадія Натарова та Артема Почтарьова.

Ще одне золото турніру харківські спортсмени завоювали в жіночій парній категорії. Анастасія Дмитришина та Дар'я Самарчанц у фіналі обіграли свою землячку Єлизавету Жарку, яка грала в парі з Наталією Войцех з Дніпропетровська.

У жіночій одиночній категорії харків'янкам дісталося срібло і бронза. Владислава Лісна посіла друге місце, а Марина Ільінська була третьою. Перше місце в цій категорії виборола Наталія Войцех.