Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Щорічний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» запрошує до участі талановиту молодь

Щорічний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» запрошує до участі талановиту молодь

Щорічний відкритий фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Музи і діти» запрошує до участі талановиту молодь віком від 4-х до 18 років -вокалістів і хореографічні колективи з різних куточків Харківської області, областей України та ближнього зарубіжжя. Конкурсна програма буде проводитися у двох номінаціях: вокал (соло, дует, тріо, ансамблі); хореографія (бально-спортивний, народний, стилізований, естрадний танок). Термін прийняття заявок: вокал до 15 січня 2015 р.; хореографія - до 20 січня 2015 р. включно.

Відбіркові тури фестивалю-конкурсу відбудуться: 31 січня (номінація вокал) для учасників м. Харкова та області, 1 лютого (номінація вокал) для учасників Дергачівського району, 7 лютого (номінація хореографія). Фінальна частина - 15 березня 2015 року на базі Дергачівського районного будинку культури.

Організатори фестивалю: КУ «Дергачівський районний Будинок культури» при підтримці Дергачівської районної державної адміністрації, Дергачівської районної ради.

Заявки надсилати факсом: (05763)2-05-19 (факс) 3-01-23,096-230-73-64 або на e-mail: Viola.via@mail.ru. Оригінали заявок обов’язково пред’явити по приїзду.