Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бажаючих пройти ЗНО в Луганській області будуть реєструвати в Харкові

Бажаючих пройти ЗНО в Луганській області будуть реєструвати в Харкові

Про це 16 грудня під час прес-конференції розповів директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко. «Прийнято рішення про те, щоб бажаючих прийняти участь у ЗНО-2015 в Луганській області реєструємо ми, а з Донецької області наші колеги з Дніпропетровського центру. Ми робимо тільки реєстрацію і розсадку абітурієнтів по пунктах тестування на території Луганської області. Проводити зовнішнє незалежне оцінювання в Донецькій та Луганській областях буде Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти, який зараз працює в м. Слов’янську», - пояснив Олександр Сидоренко. 

Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти додав, що реєструвати будуть всіх абітурієнтів, і навіть тих, хто проживає на території так званої «ДНР». Зараз вивчається число 11-класників в двох цих областях, і за попередніми розрахунками це 4,5-5 тис. учнів.

Нагадаймо, минулого року абітурієнти приїжджали проходили ЗНО до Харкова.

Директор Департаменту науки і освіти Харківської облдержадміністрації Анатолій Бабічев зазначив, що учні, які зі своїми родинами переїхали на проживання до Харківської області, будуть проходили ЗНО в нашому регіоні. «На сьогодні до дитячих садків та шкіл області пішло біля 7,5 тис. дітей. Серед них 11-класників близько ста осіб», - сказав Анатолій Бабічев.