Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбувся турнір з боксу пам’яті Бориса Андрєєва

У Харкові відбувся турнір з боксу пам’яті Бориса Андрєєва

В манежі спорткомплексу «ХТЗ» відбувся міжнародний турнір з боксу серед молоді пам’яті Заслуженого тренера України Бориса Андрєєва. турнір також був одним з етапів відбору спортсменів до лав молодіжної збірної України з боксу. Цього року у ньому взяли участь 77 боксерів віком до 18 років з 15 областей України. Харківські боксери успішно виступили на змаганнях, завоювавши дві золоті, три срібні та три бронзові нагороди.

Переможцем турніру в ваговій категорії до 52 кг став Іскандер Аділов, який у фіналі здобув перемогу над суперником з Дніпропетровської області Ростиславом Железняком. Ще одна золота медаль на рахунку Іллі Руля. В фінальному поєдинку вагової категорії до 64 кг він переміг Костянтина Костенко з Вінницької області.

Срібні медалі турніру здобули:
- Костянтин Донец, програвши фінальний бій у ваговій категорії до 56 кг супернику з Полтавської області Зоравору Петросяну,
- Андрій Ловничий, який у ваговій категорії до 60 кг програв бій за золото Сергію Жураковському з Вінницької області
- Роман Науменко у ваговій категорії до 81 кг програв у фіналі  вінницькому спортсмену Богдану Долганову.

Бронзовими призерами турніру стали Мурат Сирожев (вагова категорія до 49 кг), Денис Будаков (вагова категорія до 52 кг) та Павло Міхно (вагова категорія до 81 кг).