Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівники Юридичного департаменту відвідали обласний центр реабілітації дітей «Гармонія»

Працівники Юридичного департаменту відвідали обласний центр реабілітації дітей «Гармонія»

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права заступник начальника управління правової та організаційно-контрольної роботи Юридичного департаменту ХОДА Ігор Зелінський та головний спеціаліст-юрисконсульт відділу правового забезпечення діяльності структурних підрозділів облдержадміністрації Юридичного департаменту ХОДА Олена Івах 11 грудня відвідали Харківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Гармонія».  

Працівники Юридичного департаменту провели виховну годину з дітьми, які перебувають у цьому закладі, на тему «Конституція України – Основний Закон держави». Під час зустрічі було обговорено основні положення Конституції України, а також висвітлено питання щодо закріплення в основному законі прав, свобод та обов’язків людини і громадянина.

Нагадаймо, що у Харківській області 8 грудня розпочався Всеукраїнський тиждень права. В рамках цього тижня передбачено проведення 40 різноманітних заходів (лекцій, семінарів, круглих столів, правових дебатів, обговорень, виставок, брейн-рингів тощо), спрямованих на підвищення рівня правової освіченості та правових знань різних категорій громадян. Правоосвітні заходи проводитимуться в усіх районах області та містах обласного значення.