Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині вручили щорічні премії імені О. С. Масельського

На Харківщині вручили щорічні премії імені О. С. Масельського

В малій залі Будинку рад 9 грудня відбулося вручення щорічних премій імені О. С. Масельського в галузях культури і мистецтва, фізичної культури і спорту, молодіжної політики, а також вручення премії обласного конкурсу ім. О. С. Масельського на кращий літературний твір. Нагороди вручили т.в.п. заступника голови Харківської облдержадміністрації Вадим Глушко та перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко. Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Вадим Глушко привітав переможців, учасників конкурсу та висловив вдячність всім тим, хто представляє Харківщину далеко за межами нашого регіону та країни, також побажав усім подальших перемог, мирного неба й добробуту.

Обласну премію імені О. С. Масельського цього року отримали Дурнєва Лілія Петрівна, заслужений майстер спорту, чемпіонка Європи з боксу серед жінок 2014 року, вихованка КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» та Вакуленко Тамара Олексіївна, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України. За 18 років, з часу заснування премії, нею було нагороджено більше 100 найкращих діячів культури, мистецтва та спорту нашої області.

Також були вручені премії та цінні подарунки переможцям Обласного конкурсу ім. А. С. Масельського на кращий літературний твір цього року. Конкурс пройшов у восьмий раз. Всього за роки існування в ньому взяли участь понад півтори тисячі конкурсантів, а цього року – 202 автори.