Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентують документальний фільм про українську революцію

У Харкові презентують документальний фільм про українську революцію

З нагоди річниці української революції в кінотеатрах країни вийде повнометражний документальний фільм творчого об’єднання #BABYLON’13 «Сильніше, ніж зброя». У Харкові прем’єра фільму відбудеться 13 грудня о 15-00 у кінотеатрі "Боммер" ( вул. Полтавський шлях, 6 ). Фільм показує еволюцію українських реалій від стихійної спроби захоплення Адміністрації Президента 1-го грудня до кривавих боїв у руїнах донецького аеропорту. Він надасть глядачеві можливість відчути піднесення і розпач як майдану, так і війни на сході України.

Трейлер http://youtu.be/TNr10bXtX4M?list=UUrJIIeADD45RsffK2yYgmSw

13 грудня о 14-00 у кінотеатрі "Боммер" відбудеться прес - конференція творчої групи фільму.

Для ЗМІ адреса для акредитації - darinamartynova3@gmail.com або за номером 099-666-25-53.

Довідка. Під час подій на Майдані десять українських кінематографістів створили творче об’єднання #BABYLON’13, яке стало кінематографом громадянського протесту на Майдані.

Творчий колектив з понад 40 осіб продовжує роботу і сьогодні. #BABYLON’13 об'єднував сили з українськими громадськими і журналістськими організаціями, такими як HromadskeTV, Euromaidan SOS, Центр UA, AutoMaidan та іншими. Одним з результатів такої співпраці стала серія документальних фільмів, за підтримки телеканалу 1 +1, "Зима, що нас змінила".