Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства Харківщини візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року»

Підприємства Харківщини візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року»

З метою гідного представлення Харківщини у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар року» зараз проводиться робота із залучення підприємств, організацій, установ області до участі у цьому конкурсі. Про це повідомила заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. Робота проводиться згідно з Розпорядженням Президента України від 25 грудня 2003 року № 414 «Про Всеукраїнський конкурс-виставку «Кращий вітчизняний товар року», за дорученням голови Харківської облдержадміністрації «Про участь Харківської області у Всеукраїнському конкурсі «Кращий вітчизняний товар 2014 року». 

«За результатами всіх попередніх конкypciв, Харківська область дев`ять разів поспіль здобувала звання «Peгiон – лiдер по виробництву кращих вітчизняних товарів року». Таких результатів не отримував жоден регіон України. Сподіваємося і цьогоріч досягти найкращих результатів», – зазначила Юлія Світлична.

Фінал конкурсу та урочисті заходи відбудуться 19 грудня в Національному комплексі «Експоцентр України» (Київ) за участю представників Державного управління справами, міністерств, відомств та громадських організацій.