Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Укрпошта презентувала поштову марку «За честь! За славу! За народ!»

Укрпошта презентувала поштову марку «За честь! За славу! За народ!»

В Будинку зв’язку на Майдані Незалежності Укрпошта урочисто презентувала художню поштову марку «За честь! За славу! За народ!» та конверт «Перший день», виготовлені до Дня Збройних Сил України та вшанування героїв, що захищають Україну від агресорів. Тираж марки складає 183 тисяч примірників, номінал - 2,00 грн. Кількість марок в аркуші – 12 (3х4). В урочистій церемонії спецпогашення марки взяли участь перший заступник генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Роман Стасів, начальник служби фельд’єгерського поштового зв’язку головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України, полковник Андрій Ковальок, представник Міністерства оборони України та художник поштової марки Володимир Таран.

«У такий нелегкий час марка із зображенням справжнього українського воїна є як ніколи актуальною для нашого суспільства. Це збірний образ українського захисника, який був створений художником Володимиром Тараном з фотографій реальних бійців. Ми добре розуміємо, що досить важливо, щоб кожний герой відчував, що про нього пам’ятають, підтримують його вибір захищати Батьківщину та цінують його подвиг», – зазначив Роман Стасів.

Також за ініціативи Укрпошти та Міністерства оборони України стартувала Всеукраїнська акція «Привітай солдата з Новим роком». Небайдужі громадяни можуть написати листи солдатам АТО з новорічними привітаннями та словами підтримки, надсилати подарунки. Всі листи та посилки будуть передані особисто бійцям на блокпостах.

Листи та подарунки для поздоровлення бійців необхідно надсилати за адресою: 01001, вул. Хрещатик, 22, УДППЗ «Укрпошта», з поміткою «Привітання солдату».