Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З нагоди професійного свята кращі працівники органів місцевого самоврядування області отримали нагороди

З нагоди професійного свята кращі працівники органів місцевого самоврядування області отримали нагороди

Сьогодні, 5 грудня, у Будинку рад відбувся урочистий прийом голови обласної державної адміністрації Ігоря Балути та голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з нагоди Дня місцевого самоврядування. «Ми є тією нацією, чиї предки стояли у витоків самоврядування. Без самодостатніх регіонів не може бути успішної України. У цьому зв'язку я хочу відзначити роботу, яку з 2007 року ведуть депутати всіх рівнів нашої області щодо реформування системи місцевого самоврядування. За кількістю поданих пропозицій Харківська область - одна з лідерів. І тут, в першу чергу, величезна заслуга Сергія Івановича Чернова. Я сподіваюся, що пропозиції, які надходять з регіонів, будуть почуті і послужать на благо Україні і наших громад», - сказав Ігор Балута.

За словами Сергія Чернова, працівники органів місцевого самоврядування – це люди, які не бояться брати на себе відповідальність, яким довіряють громади. На Харківщині обрано 10 тисяч депутатів різних рівнів, 5 тисяч працівників виконавчих апаратів місцевих рад. Саме вони стоять найближче до народу, спілкуючись з людьми кожного дня.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток України, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та активну громадську позицію кращі працівники органів місцевого самоврядування області, виконавчих органів, голови селищних рад, депутати різних рівнів були відзначені грамотами обласної ради, Подяками голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради.

Грамотою Верховної Ради України нагороджено депутата Харківської обласної ради, начальника ДП «Південна залізниця» Миколу Уманця.