Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські бадмінтоністи з медалями повернулися з всеукраїнського турніру

Харківські бадмінтоністи з медалями повернулися з всеукраїнського турніру

Два золота, чотири срібла та чотири бронзи завоювали харків’яни у Дніпропетровську на всеукраїнському турнірі пам'яті Заслуженого тренера України Анатолія Гайдука. У чоловічій одиночній категорії переможцем турніру став Віталій Конов, перемігши у фіналі суперника з Дніпропетровська Миколу Мартиненка. Бронзу в цій категорії завоював харків’янин Кирило Нестеренко. В жіночій одиночній категорії харківським бадмінтоністкам дісталося срібло та бронза. Владислава Лісна у фіналі програла Вікторії Гущі з Миколаєва, третє місце посіла Дар’я Самарчанц.

В жіночій парній категорії фінал вийшов харківським. Дар'я Самарчанц разом з Анастасією Дмитришин виграли поєдинок у Марини Іллінської та Ольги Надточій.

В чоловічих парних баталіях перемога дісталася дніпропетровським спортсменам, а срібло здобули харків’яни Кирило Нестеренко та Владислав Трегубенко. В свою чергу Віталій Конов та Геннадій Натаров завоювали бронзу.

В міксті на рахунку харківських спортсменів срібло Геннадія Натарова та Анни Михалькової, а також бронза Віталія Конова і Дар'ї Самарчанц.