Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Електроважмаш» відремонтував ротор турбогенератора для Курахівської ТЕС

«Електроважмаш» відремонтував ротор турбогенератора для Курахівської ТЕС

Державне підприємство завод «Електроважмаш» провело ремонт ротора турбогенератора ТГВ-200 для енергоблоку №9 Курахівської ТЕС (ДТЕК). Відвантаження ротора заплановано на грудень 2014 року. Контракт на проведення робіт був підписаний у лютому 2014 року. Ремонт вузла машини знадобився у зв'язку з його зносом. Потужність турбогенератора становить 200 МВт. Всього на Курахівській ТЕС встановлено 8 машин виробництва «Електроважмашу».

«Наш завод продовжує стабільно співпрацювати з нашими постійними партнерами. В рамках укладених контрактів ми оперативно забезпечуємо електростанції необхідним обладнанням та надаємо всі необхідні послуги з сервісного обслуговування обладнання нашого виробництва», - зазначив перший заступник директора ДП завод «Електроважмаш» Дмитро Костюк.

Довідка. Державне підприємство завод «Електроважмаш» спеціалізується на розробці і випуску потужних гідрогенераторів, гідрогенераторів-двигунів, турбогенераторів для теплових і атомних електростанцій, електродвигунів для приводів прокатних станів, шахтних підйомників, водяних насосів зрошувальних каналів, тягового електрообладнання для залізничного і міського транспорту.

ДП завод «Електроважмаш» поставляє продукцію в Росію, Індію, Казахстан, Панаму, Мексику та інші країни по всьому світу.