Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У галереї «Бузок» відкриється виставка живопису та графіки Євгена Бикова і його учнів

У галереї «Бузок» відкриється виставка живопису та графіки Євгена Бикова і його учнів

В інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25) 3 грудня відкриється виставка живопису та графіки одного з провідних майстрів образотворчого мистецтва Харкова Євгена Бикова. Також на виставці будуть представлені роботи учнів художника. Як зазначають організатори виставки, кожен з них пішов своєю дорогою, але при цьому зберіг спадщину свого вчителя - майстерність, любов до зображення і філософського художнього образу. Творчий шлях кожного пов'язаний з різними матеріалами і стилями.

Виставка відкриється 3 грудня о 17.00. Вхід вільний.

Довідка. Євген Іванович Биков народився 18 травня 1941 р. в Харкові. Творча доля його почалася в стінах Харківського художнього училища, де він навчався з 1956 по 1961 рр. Після працював у сільській школі на Волині. У 1962 р вступив до Інституту живопису, скульптури та архітектури ім. І.Є. Рєпіна. Після закінчення інституту повернувся до Харкова і відразу ж включився в педагогічну та творчу діяльність.

Живописні роботи художника експонувалися на багатьох обласних, республіканських, міжнародних і колективних виставках. Роботи зберігаються в Харківському, Сумському музеях, приватних колекціях і галереях СНД, Канади, США, Ізраїлю.