Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Результати перевірки роботи ТЦ «Барабашово» будуть готові до кінця тижня

Результати перевірки роботи ТЦ «Барабашово» будуть готові до кінця тижня

Сьогодні, 1 грудня, голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута провів апаратну нараду з керівниками силових структур області. В ході наради Ігор Балута ще раз акцентував увагу на необхідності проведення відповідними органами перевірки фактів, викладених у зверненні підприємців ТЦ «Барабашово». Нагадаємо, що на підставі звернення громадян 26 листопада голова ХОДА направив відповідні листи до Головного управління МВС у Харківській області, прокуратури Харківської області та Державної фіскальної служби в Харківській області з проханням в рамках компетенції провести перевірку фактів, викладених підприємцями в зверненні, в стислі терміни і вжити необхідних заходів відповідно до вимог чинного законодавства.

Ігор Балута підкреслив, що конфлікт, що склався між підприємцями та адміністрацією торговельного центру, викликає соціальну напругу, яка вимагає адекватного і оперативного реагування.

Керівник області додав, що результати перевірки будуть готові до 5 грудня.

Довідка. 25 листопада підприємці вийшли на акцію протесту біля станції метро «ім. Академіка Барабашова». Вони виступали проти підвищення вартості оренди. 26 листопада підприємці зустрілися з Ігорем Балутою і передали йому звернення з проханням допомогти у захисті їх прав, які, на думку заявників, постійно порушуються адміністрацією торгового центру.