Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові реалізується проект протидії торгівлі людьми

У Харкові реалізується проект протидії торгівлі людьми

Харківському будинку вчених 1 грудня відбулось засідання круглого столу на тему: «Поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми». Захід організував Департамент соціального захисту населення ХОДА спільно з Харківською міською організацією «Жіноча громада». В засіданні взяли участь національний фахівець проектів Координатора проектів ОБСЄ в Україні Олександр Кириленко, представники структурних підрозділів ХОДА та Харківської міськради, органів внутрішніх справ, міграційної служби, служби зайнятості, об’єднань профспілок та роботодавців області, громадських організацій, а також, науковці, які працюють за даною проблематикою.

Учасники обговорили план дій щодо реалізації на території області регіонального компоненту проекту «Поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні» до 2019 року.

Довідка. З 2012 року Міністерство соціальної політики України у співпраці з Координатором проектів ОБСЄ в Україні реалізує проект «Поширення національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні». Реалізація ІІ етапу регіонального компоненту проекту у Харківський області проходитиме з 1 листопада 2014 року по 31 грудня 2019 року із залученням головного виконавчого партнеру проекту - Харківської міської організації Міжнародної організації «Жіноча громада».