Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Команда регбійного клубу «Олімп» нагороджена відзнаками обласної державної адміністрації

Команда регбійного клубу «Олімп» нагороджена відзнаками обласної державної адміністрації

Сьогодні, 1 грудня, у Харківській обласній державній адміністрації відбулося нагородження команди регбійного клубу "Олімп" (Харків) на честь десятикратного чемпіонства клубу в Чемпіонаті України. В урочистій церемонії нагородження взяли участь голова Харківської ОДА Ігор Балута та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. «Шановні спортсмени, тренери! Хочу побажати вам всього найкращого, нових перемог. Ми всі за вас щиро раді. Ви дійсно на Олімпі слави - ось вже вдесяте ви приносите славу нашому регіону. Хотілося б висловити слова подяки вашому тренерському складу, який веде вас до перемог, відзначити хорошу тренувальну базу. І тут треба підкреслити заслугу Олександра Ярославського, який бере активну участь у долі команди і просуває спортсменів Слобожанщини на найвищі п'єдестали. Ви всі молоді люди і у вас прекрасне майбутнє. Ми сподіваємося, що наступний рік принесе нашій країні мир, спокій, порядок, і вам буде простіше досягати своїх спортивних перемог. Нових вам успіхів і всього найкращого», - привітав спорсменів Ігор Балута.

За досягнення високих спортивних результатів та перемогу в чемпіонаті України з регбі - 15 сезону 2014 і вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію фізичної культури і спорту на Харківщині гравці та тренери відзначені Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

Довідка. Фінальний поєдинок чемпіонату України 2014  з регбі - 15 відбувся 23 листопада на харківському стадіоні «Динамо». З рахунком 17:9 харків’яни вибороли перемогу у команди «Кредо-1963» (м.Одеса). В десятий раз «Олімп» завоював золоті медалі чемпіонату України з регбі.