Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ДП «Завод ім. В.О. Малишева» візьме участь в міжнародній виставці «IDEAS-2014»

ДП «Завод ім. В.О. Малишева» візьме участь в міжнародній виставці «IDEAS-2014»

Підприємства - учасники Державного концерну «Укроборонпром» візьмуть участь у 8-й міжнародній виставці «IDEAS-2014», яка відбудеться 1- 4 грудня у Пакистані. Пропонувати свою продукцію та вести переговори будуть представники ряду підприємств Концерну: ДП «Київський бронетанковий завод», ДП «Завод ім. В.О. Малишева», ДП ДККБ «Луч», ДП НВК «Прогрес», та ДП «Нарп». Серед експонатів на українському стенді будуть представлені макети ОБТ БМ «Оплот», бронетранспортерів «БТР-3Е1» та «БТР-4», протитанкових ракет, а також систем радіолокаційної розвідки.

International Defence Exhibition and Seminar вважається одним з провідних світових заходів. Виставка проводиться раз на 2 роки та супроводжується семінаром.

Ринок озброєнь Азійського регіону на сьогодні є одним з найкрупніших у світі. Виставку «IDEAS-2014» відвідає багато пакистанських і іноземних представників вищого військово-політичного керівництва силових відомств та ОПК, а також державні та приватні компанії, що спеціалізуються на продукції військового та подвійного призначення.