Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Останки тіл загиблих пасажирів збитого малазійського лайнера відправлять з Харкова до Нідерландів в кінці тижня

Останки тіл загиблих пасажирів збитого малазійського лайнера відправлять з Харкова до Нідерландів в кінці тижня

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута в ході робочої наради з представниками міжнародної місії з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17. За словами Ігоря Балути, нідерландські фахівці завершили роботи зі знайденими раніше в зоні катастрофи останками тіл. Шість трун з останками до кінця тижня будуть відправлені до Нідерландів. 

«Сьогодні завершена робота з тілами в цеху заводу ім. Малишева. Завтра-післязавтра обладнання, яким користувалися нідерландські фахівці, перевезуть в аеропорт, де воно буде знаходитися до весни», - сказав Ігор Балута.

В ході наради командир бойового підрозділу Об'єднаної спільної міжвідомчої оперативної групи МН17 пан Ханс Ван Де Вен зазначив, що в найближчі дні він зустрінеться з радниками Міністра оборони Королівства Нідерландів, і вони приймуть рішення, яким чином проходитиме пошукова місія в зимовий час. Також пан Ханс Ван Де Вен подякував керівництву Харківської облдержадміністрації за добре організовану роботу і допомогу нідерландської стороні.