Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Виставка живопису «Моціон» запрошує глядачів повернутися у літо

Виставка живопису «Моціон» запрошує глядачів повернутися у літо

Напередодні зими харківський художник Олександр Брітцев запрошує харків'ян здійснити пішу прогулянку серед живописних пейзажів Криму, Чорногорії та Кавказу. В Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) відкрилася його персональна виставка живопису під назвою «Моціон». Організатори виставки, як і автор, впевнені, що споглядаючи мальовничі пейзажі, сповнені літнім сонцем, горні та морські краєвиди, глядач набуває позитивних емоцій, що у цей період пізньої осені відповідно поліпшує загальний стан людини.

На персональній виставці живопису «Моціон» будуть представлені близько 40 робіт, основна частина з яких – це пейзажі Криму, Чорногорії та Кавказу.

Виставка триватиме по 12 грудня. Час роботи галереї: ПН-ПТ з 10.00 - 17.30, субота з 11.00- 15.00.

Довідка: Брітцев Олександр Миколайович народився у 1984 році в м. Донецьку. У 2011 році закінчив Харківську академію дизайну і мистецтв, відділення «станковий живопис». Член Національної спілки художників України з 2013 року. Є одним із засновників творчої групи «ДеГраЖ», активним учасником багатьох міжнародних, регіональних, обласних та міських виставок та пленерів.

Художник працює в жанрах пейзажу, портрету та натюрморту. У монументальному мистецтві проявляє свою творчість в розписах храмів України та Росії. Творчі роботи знаходяться в музеях та приватних колекціях України, Росії, Америки, Китаю, Індії.