Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Балута провів робочу нараду з приводу транспортування уламків літака "Boeing-777"

Ігор Балута провів робочу нараду з приводу транспортування уламків літака "Boeing-777"

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута 22 листопада провів робочу нараду, у якій взяли участь командувач міжнародною місією з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17 пан Міхиль Марханд, представник Нідерландської організації з розслідування катастрофи пані Анніке Бовінс, Політичний радник міжнародної місії з розслідування катастрофи пан Мартін Ван Бюрен, заступник голови ХОДА В'ячеслав Аббакумов, директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко, представники СБУ, прокуратури, транспортної міліції та інших структур. В ході наради були обговорені питання організації транспортування уламків літака "Boeing-777" рейсу MH17, який зазнав аварії на території Донецької області, підконтрольної бойовикам.

Нагадаємо, раніше командувач міжнародною місією з розслідування катастрофи літака «Boeing-777» рейсу MH17 пан Міхиль Марханд повідомив, що всі зібрані уламки літака оглянуті, описані, пронумеровані і сфотографовані. Днями їх доставлять до Харкова автомобільним і залізничним транспортом, а потім переправлять в Нідерланди, де буде проводитися ретельна експертиза.

Довідка. Авіалайнер «Boeing-777», що слідував рейсом з Амстердама в Куала-Лумпур, зазнав катастрофи під Донецьком 17 липня. На борту лайнера знаходилися 298 чоловік, всі вони загинули.