Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Чугуєві відбудеться навчальна акція з безпеки життя

У Чугуєві відбудеться навчальна акція з безпеки життя

21 листопада о 14.00 у м.Чугуєві (площа Леніна,1) в рамках Всеукраїнського «Тижня безпеки» відбудеться широкомасштабна акція з безпеки життя «Зробимо життя безпечним разом з НУЦЗУ». Захід проводить Національний університет цивільного захисту України за участі рятувальників Чугуївщини. Курсанти університету проведуть показові заняття з використання первинних засобів пожежегасіння та засобів індивідуального захисту; дій при виявленні радіаційного та хімічного ураження; продемонструють роботу установки для дослідження теплової дії електричного струму та пожежного автомобіля з висувною драбиною.

Рятувальники проведуть евакуацію «постраждалих» по крутопохилій переправі за допомогою підвісної канатної лебідки «Удача» та евакуації постраждалого арбориста (лісоруб, який працює на спилюванні гілля) по вертикальним канатам за допомогою висотно-рятувального спорядження з висоти.

Також між збірною команди школярів Чугуївщини та першокурсниками НУЦЗУ відбудуться змагання з перетягування канату.

Збір і виїзд журналістів до Чугуєва - 21 листопада об 11.30 від  Національного університету цивільного захисту України ( вул. Артема, 52/54).