Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Хід опалювального сезону в Харківській області станом на 19 листопада

Хід опалювального сезону в Харківській області станом на 19 листопада

Станом на 19 листопада опалювальний сезон в Харківській області проходить стабільно. Аварійні ситуації, що виникають - ліквідуються в найкоротші терміни. Всі котельні (837 од.) працюють, опалюється 100% житлових будинків із централізованим опаленням (8290 од.) і 100% об'єктів соціальної сфери (997 лікувальних, 699 дошкільних і 837 навчальних установ). 

Для реагування на випадок виникнення аварійних ситуацій цілодобово в Департаменті житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури Харківської облдержадміністрації, а також на комунальних підприємствах області працюють диспетчерські служби.

З початку опалювального сезону 2014/2015 років з питань надання неякісних послуг з централізованого опалення до Харківської облдержадміністрації надійшло 96 звернень від громадян області. Найбільша кількість звернень отримана від мешканців Харкова (32 звернення), Лозової (11 звернень), Чугуєва (10 звернень) та Куп’янська (9 звернень). Всі отримані звернення були розглянуті та вжито відповідні заходи щодо вирішення питань нормалізації теплопостачання.

Питання забезпечення споживачів якісними послугами централізованого теплопостачання і надалі знаходиться на постійному контролі в ХОДА.