Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Переможці регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» отримали нагороди

Переможці регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України» отримали нагороди

Сьогодні, 18 листопада, в обласній державній адміністрації відбулося урочисте нагородження переможців і лауреатів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». У заході взяли участь директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко та заступник генерального директора ДП «Харківстандартметрологія» Віктор Агарков. За словами Віктора Коваленко, дана церемонія ще раз підтвердила, що харківські виробники високо тримають свою марку.

«Від імені голови обласної державної адміністрації Ігоря Мироновича Балути я хотів би привітати вас і колектив ваших підприємств з цією перемогою. Передати вам слова щирої подяки не лише за вашу працю, але і допомогу, яку ви надаєте і в рамках волонтерської роботи, і продуктами харчування і теплим одягом.
Харківська область має величезний промислово-науковий потенціал і ми пишаємося вашими досягненнями не тільки на українському, а й на європейському рівні. Угода про асоціацію з Європейським Союзом сьогодні дає нам унікальний шанс по розширенню наших ринків, переоснащенню виробництв, технологій, підвищенню конкурентоспроможності товарів. Сподіваємося, що ті 7 видів продукції, які дійшли до фіналу конкурсу «100 кращих товарів України» будуть гідно оцінені на всеукраїнському рівні у Києві», - сказав директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА.

Цього року конкурс проводиться в 11-й раз. На участь у ньому було надано 70 заявок від 55 підприємств. Рішенням Регіональної конкурсної комісії було визначено 43 переможця у номінаціях: «Продовольчі товари», «Промислові товари для населення», «Продукція виробничо-технічного призначення», «Роботи або послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах», «Вироби народних художніх промислів».