Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Василь Лазоришинець передав бійцям із зони АТО, що проходять лікування у Військово-медичному центрі Північного регіону, гуманітарну допомогу

Василь Лазоришинець передав бійцям із зони АТО, що проходять лікування у Військово-медичному центрі Північного регіону, гуманітарну допомогу

Харківську область 15 листопада з робочим візитом відвідав т.в.о. Міністра охорони здоров'я України Василь Лазоришинець. Разом з головою Харківської облдержадміністрації Ігорем Балутой, головою Харківської облради Сергієм Черновим та директором Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександром Галацаном Василь Лазоришинець провідав бійців із зони АТО, які зараз проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. 

Василь Лазоришинець пройшовся по палатам центру та поговорив з кожним військовослужбовцем. Також т.в.о. Міністра охорони здоров'я передав медичному центру привезену їм гуманітарну допомогу - протизапальні, противірусні препарати та антибіотики. Василь Лазоришинець пообіцяв надавати допомогу і надалі. 

Начальник Військово-медичного центру Віктор Поліщук зазначив, що за весь час ведення бойових дій на Донбасі центр отримав допомоги більше, ніж на 3 млн. грн. - препарати, необхідну медичну апаратуру і меблі. І на сьогодні госпіталь всім необхідним забезпечений в повному обсязі. Досить у центрі і фахівців, що надають багатопрофільну допомогу.

«Зараз на лікуванні у нас знаходиться 404 хворих, з них близько півтори сотні поранених - із зони АТО. За час проведення військових дій на Сході України госпіталь підняв на ноги близько трьох тисяч бійців», - розповів Віктор Поліщук.