Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові пройшов урочистий прийом з нагоди Незалежності Республіки Польща

У Харкові пройшов урочистий прийом з нагоди Незалежності Республіки Польща

11 листопада в Харкові пройшов урочистий прийом з нагоди 96-й річниці Незалежності Республіки Польща. У заході взяли участь представники обласної державної адміністрації, обласної ради, керівники вищих навчальних закладів, працівники сфери культури, духовенство. Від імені голови Харківської облдержадміністрації Генерального консула Республіки Польща в Харкові з Днем Незалежності Польщі привітав директор Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Віктор Коваленко.

"Здобута незалежність поклала початок нової епохи в житті поляків, законодавчо закріпивши їх вікові прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного й культурного розвитку. І сьогодні Польща, завдяки успішно здійснюваної внутрішній і зовнішній політиці, продовжує зміцнювати свій міжнародний авторитет, реалізовувати масштабні соціально- економічні проекти, підвищувати рівень добробуту своїх громадян», - зазначив у своєму вітальному слові Віктор Коваленко.

Також директор Департаменту подякував Польській Республіці за постійну підтримку в настільки напружений для України період, а також підкреслив, що Харківська область завжди відкрита для співпраці з Польщею.