Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків'яни удостоєні нагород Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»

Харків'яни удостоєні нагород Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна»

Сьогодні в обласній державній адміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна». У ній взяли участь директора департаментів облдержадміністрації, керівники підприємств, установ, підприємці, керівники райдержадміністрацій. З привітальним словом до присутніх звернулися перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін та голова Харківської регіональної дирекції Міжнародного Академічного Рейтингу «Золота Фортуна» Всеволод Чебодаєв.

«Хочу вас привітати від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Мироновича Балути з вашим успіхом, успіхом ваших трудових колективів та побажати вам всього найкращого. Спасибі вам за вашу роботу, за те, що ваші колективи сьогодні ефективно працюють, незважаючи на всі складнощі. Дякуємо вам також за допомогу українській армії, яку кожен з вас надає. А ми, зі свого боку, зробимо все можливе, щоб у Харківській області був мир і спокій, щоб ваші колективи разом з вами насолоджувалися мирною працею», - сказав Ігор Райнін.

Всеволод Чебодаєв нагадав, що рейтинг «Золота Фортуна» був заснований Кабінетом Міністрів України та Національною академією наук України у 1993 році. За час існування рейтингу його лауреатами стали громадяни понад 60 країн світу, і серед них сотні харків’ян.

Цього року за рішенням Президії Рейтингу від 25 жовтня 2014 року лауреатами Міжнародного академічного рейтингу «Золота Фортуна» стали колективи ряду харківських заводів, приватних компаній, оздоровчих установ та сільськогосподарських підприємств.

Довідка. Нагороди Міжнародної академії рейтингових технологій та соціології (МАРТІС) «Золота Фортуна» встановлені для стимулювання та відзначення трудової і творчої діяльності громадян, політиків, державних діячів,  які мають неабиякі здобутки на користь суспільства в економіці, науці, мистецтві, політиці та суспільній діяльності.