Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Курсанти Харківського університету Повітряних Сил відвідали Королівство Норвегія

Курсанти Харківського університету Повітряних Сил відвідали Королівство Норвегія

Українська делегація у складі 10 курсантів та 2 офіцерів Харківського університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба відвідала Академію Повітряних Сил Королівства Норвегія. Очолив делегацію начальник кафедри факультету радіотехнічних військ ППО полковник Геннадій Худов. Це вже третій візит представників університету до Норвегії у рамках міжнародного військового співробітництва. Основна мета чотириденного візиту представників Збройних Сил України полягала в обміні досвідом з питань організації навчального процесу в академії, ознайомленні з особливостями методики викладання за стандартами НАТО, використанням новітніх інформаційних технологій.

Протягом декількох днів українські військові знайомилися з умовами навчання та побуту офіцерів і курсантів, брали участь у спільних заняттях зі слухачами академії. Також під час робочих зустрічей обговорювались питання організації навчання за болонською системою, різних програм міжнародного обміну досвідом тощо.

Харків’яни відвідали головну повітряну базу Орланд, провели товариський футбольний матч з місцевою командою, оглянули історичні та архітектурні пам’ятки міста Трондхейм.