Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Перша партія південноафриканського вугілля доставлена на Зміївську ТЕС

Перша партія південноафриканського вугілля доставлена на Зміївську ТЕС

Перша партія південноафриканського вугілля доставлена 3 листопада на Зміївську ТЕС. Про це говориться в повідомленні прес-служби «Укрінтеренерго». «30 жовтня 2014 завершено розвантаження першого судна з Південно-Африканської Республіки Scotian Express з вугіллям антрацитної групи об'ємом 84 205 метричних тонн і розпочато відвантаження вугілля в Зміївської ТЕС ПАТ« Центренерго ». Всього на Зміївську ТЕС буде поставлено 50,0 тис. тонн вугілля, на Трипільську ТЕС - 34,205 тис. тонн », - йдеться в повідомленні. Як зазначається, на Зміївській ТЕС вже розвантажено 51 піввагонів (близько 3,5 тис. Тонн) першої партії вугілля, і очікується отримання другої партії вугілля в такому ж обсязі (50-52 напіввагони, близько 3,5 тис. тонн). Завтра планується відправлення третьої партії вугілля (близько 50 вагонів). 

З 5 листопада «Укрінтеренерго» планує відправити ще дві партій вугілля, одна з яких призначена для Зміївської ТЕС (близько 3,5 тис. Тонн), а друга - для Трипільської ТЕС (близько 3,5 тис. Тонн). Надалі відвантажене вугілля буде поставлятися партіями по 50-55 піввагонів щодня для кожної електростанції.

9 листопада очікується прибуття з ПАР ще одного судна Bottiglieri Challenger з вугіллям об'ємом близько 85 тис. тонн. Як наголошується в повідомленні, чергове судно MBA Rosaria вже вийшло з порту Річардс-Бей і прямує в Україну.