Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні бадмінтоністи з медалями повернулися з чемпіонату України

Юні бадмінтоністи з медалями повернулися з чемпіонату України

В Дніпропетровську відбувся особистий чемпіонат України з бадмінтону серед юнаків та дівчат 2000 року народження, на якому харківські спортсмени здобули п’ять медалей. Участь в чемпіонаті взяли 72 спортсмена з Дніпропетровської, Вінницької, Донецької, Київської, Луганської, Миколаївської, Черкаської та Харківської областей. За підсумками змагань харків'яни завоювали одну золоту, дві срібні та дві бронзові медалі.

Чемпіоном України стала Дар'я Галіцина, яка перемогла в жіночій одиночній категорії. В фіналі харків’янка здобула перемогу 2:1 за сетами над Валерією Масайло з Миколаївської області.

В цій же категорії Анастасія Прозорова здобула бронзу, обігравши в матчі за третє місце з рахунком 2:1 за сетами Єлизавету Шаповалову з Дніпропетровська.

У жіночій парній категорії харківські спортсменки Анастасія Прозорова і Валерія Рудакова завоювали бронзові медалі, здобувши в бронзовому фіналі перемогу над харків’янкою Дар'єю Галіциною та Діаною Зандер з Миколаївки 2:0.

В змаганнях серед юнаків Кирило Щур в одиночній категорії став срібним призером чемпіонату, програвши у фіналі з рахунком 2:0 за сетами Данилі Боснюку з Дніпропетровська.

Ще одну срібну медаль Кирило Щур разом з Анастасією Прозоровою здобув в змішаній парній категорії, програвши в фіналі дніпропетровському бадмінтоністу Данилі Боснюку та Анастасії Соболевій з Лісічанську 2:1.